Bayern Münih-Galatasaray maçının hakemi Nobre oldu

Bayern Münih-Galatasaray maçının hakemi Nobre oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maç için Bayern Münih'e konuk olacak olan Galatasaray'ın karşılaşmasını yönetecek hakem belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. A Grubu'ndaki dördüncü maçında Bayern Münih ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu önemli mücadelenin hakemini öğrendi. Çarşamba günü saat 23.00'te başlayacak olan karşılaşmada düdük çalacak hakem, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Antonio Nobre oldu.

Antonio Nobre, Türk futbolseverler için tanıdık bir isim. Daha önce hem Türkiye Milli Futbol Takımı'nın hem de Adana Demirspor'un maçlarında düdük çaldı. Nobre'nin yönettiği Lüksemburg-Türkiye maçında Ay-yıldızlılar 2-0 galip gelirken, Adana Demirspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında Genk'e konuk olduğu maçta 2-1 mağlup olmuştu.

Galatasaray taraftarları, Antonio Nobre'nin Bayern Münih karşısındaki yönetimiyle umutlu bir şekilde bu önemli mücadeleye odaklanacak. Maçın sonucu, A Grubu'ndaki sıralamayı etkileyebilir ve Galatasaray için çeyrek finale yükselme şansını belirleyebilir. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı merakla bekliyor.

BAYERN MUNİH-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

08 Kasım 2023-Saat 23:00

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.