BATE Borisov Teknik Direktörü Mikhaylov'dan Konyaspor taraftarı yorumu: Böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum!

BATE Borisov Teknik Direktörü Mikhaylov, iki maçta 5 golle kaybettikleri Konyaspor rövanş maçının ardından yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı taraftarın kendilerini alkışlamalarını böyle yorumladı: Böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum, sevindik..

BATE Borisov Teknik Direktörü Aleksandr Mikhaylov, Arabam.com Konyaspor karşısında mücadelelerinden dolayı futbolcularına teşekkür ederek, maç sonu rakip taraftarın kendilerini alkışlamalarına sevindiklerini belirtti.

"BUGÜNKÜ SKORU 2-0 OLARAK BEKLEMİYORDUK"

BATE Borisov Teknik Direktörü Aleksandr Mikhaylov, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Konyaspor'a 2-0 mağlup oldukları maça ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugünkü skoru beklemediklerini belirten Aleksandr Mikhaylov, "2-0 olarak beklemiyorduk. Bu maça çıkıp böyle bir oyun gösterdikleri için futbolcularıma teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Mikhaylov, oyuncu değişikliğinin sorulması üzerine, 3 değişikliğini yaşanan sakatlıklardan dolayı yaptıklarını söyledi.

"BÖYLE BİR OLAYLA İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM"

Mikhaylov, Konyaspor taraftarının maç sonunda kendilerini alkışlamasıyla ilgili ise, "Böyle bir olayla kendim de ilk defa karşılaşıyorum. Taraftarın bizi, karşı takımı alkışlamasını açıkçası beğendik. Bizim gösterdiğimiz oyuna teşekkür etmelerine sevindik" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum