Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz:"Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum"- EWE Baskets Başantrenörü Drijencic:"Burada maç kazanmak çok büyük bir odaklanma, savaşma ve istek gerektiriyordu, kazandığımız için mutluyum"


UŞAK (AA) - FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki beşinci maçında sahasında Almanya'nın EWE Baskets takımına 65-60 mağlup olan Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, yenilmelerine rağmen oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kısa konuşurken, "Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum, başka da konuşmak istemiyorum. Ligde Pınar Karşıyaka maçı ile motive olacağız." dedi.

Muratbey Uşak oyuncusu Görkem Sönmez ise ilk periyotta iyi mücadele ettiklerini ancak ikinci ve üçüncü periyotlarda geriye düştüklerini belirterek, "Maçın sonlarında elimize geçirdiğimiz şansları iyi değerlendiremedik, Karşıyaka maçını düşünmeye başlayacağız." diye konuştu.


- EWE Baskets cephesi


EWE Baskets Başantrenörü Mladen Drijencic, takımıyla gurur duyduğunu belirterek, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Son çeyrekteki atmosferde maçı kazanmanın çok zor olduğunun altını çizen Drijencic, "Burada maç kazanmak çok büyük bir odaklanma, savaşma ve istek gerektiriyordu, kazandığımız için mutluyum. Bir deplasman takımı olarak Uşak'ta kazanmanın zor olduğunu biliyorduk." ifadelerini kullandı.

EWE Baskets oyuncusu Brian Qvale ise maça kötü başladıklarını ancak kısa sürede toparlandıklarını ve kazandıklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :