Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:"Basit hatalarla rakibin kazanmasına yardımcı olduk"- Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Sarıca:"Yenilgisiz ilerlemek beni mutlu ediyor"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında evinde Beşiktaş Sompo Japan'a 84-73 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, yaptıkları basit hatalarla rakibin kazanmasına yardımcı olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erdoğan, takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu vurgulayarak, "Biz de basit hatalarla rakibin kazanmalarına yardımcı olduk. İyi mücadele ettik. Savunmadaki ufak hataları yapmasak ve ribauntlarda iyi olsak bugün galip gelebilirdik. Ortaya konan mücadeleden memnunum. Galibiyetle ayrılmak isterdik." diye konuştu.


- Beşiktaş Sompo Japan cephesi


Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca ise, namağlup yollarına devam ettiklerini için mutlu olduğunu dile getirdi.

Ligdeki üçüncü maçlarından da galibiyetle ayrıldıklarını aktaran Sarıca, "Yenilgisiz ilerlemek beni mutlu ediyor. Zaman zaman hatalar yaptık. Kırılma anlarında basit hatalarla rakibe yakalandık. Skor eşitlenmedi ama onlara umut verdik. Bu, zamanla düzelecek bir durum. Son periyotta hem güç hem de mental olarak sahada kalmak önemliydi. Bu yüzden mutluyum. Kaçan fauller tempomuzu düşürüyor. Bunu da zamanla çözeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Sarıca ayrıca, 22 sayıyla maçın en skorer ismi olan Vladimir Stimac ile ilgili olarak, Sırp oyuncunun sözleşmesini sezon sonuna kadar uzatacaklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :