Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic:- "Umarım Türkiye'de ve dünyada bu tür olaylar son bulur"- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Markovic:- "Böyle bir günde basketbol konuşmanın anlamı olmadığını düşünüyorum"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında sahasında Pınar Karşıyaka'yı 96-70 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, dün Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısı sebebiyle basketbol konuşulacak bir gün olmadığını söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Perasovic, "Dün yaşanan olayda hayatını kaybeden herkese rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Umarım Türkiye'de ve dünyada bu tür olaylar son bulur." ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı takımın kaptanı Doğuş Balbay ise yaşanan terör olayı nedeniyle maça konsantre olmanın zorluğuna değinerek, "Dün yaşadığımız terör olayından sonra bugün basketbol adına bir şey söylemek doğru olmaz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum." diye konuştu.


- Pınar Karşıyaka cephesi


Pınar Karşıyaka Başantrenörü Nenad Markovic, terör saldırısında şehit olanların ailelerine başsağlığı diledi.

Markovic, maçla alakalı fazla konuşmak istemediğini dile getirerek, "Şehitlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Maçla ilgili söyleyecek çok bir şey yok. Böyle bir günde basketbol konuşmanın anlamı olmadığını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Pınar Karşıyaka oyuncularından Petway de yaşanan terör saldırısında şehit olanların ailelerine başsağlığı diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :