Başkan Altay, Gençlerle 'Mesele Gençlik' Sohbetinde Buluştu

Başkan Altay, Gençlerle 'Mesele Gençlik' Sohbetinde Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gençlik Meclisi'nin düzenlediği "Mesele Gençlik" konulu söyleşi programında gençlerle bir araya geldi ve yaklaşık 3 saat süren keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen "Mesele Gençlik" adlı söyleşi programında gençlerle buluştu. Sevilen spor spikerlerinden Erdoğan Arıkan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlik, Selçuklu Kongre Merkezi'nde salonu dolduran öğrencilerle yapıldı.

m1.jpg

Başkan Altay, gençlerle geçmişteki gençlik ve üniversite yıllarından anılarını paylaşarak belediye başkanlığına kadar olan süreci aktardı. Gençlerin sahip oldukları imkanları en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğine vurgu yapan Altay, kişisel gelişimlerini sağlamalarının önemini vurguladı.

m2.jpg

Başkan Altay, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı sorumluluğunun ağır olduğunu belirterek, bu görevi Türk insanı ve Konyalılar adına bir gurur kaynağı olarak gördüğünü dile getirdi. Konya'nın tarihini ve kültürünü yaşamanın önemine değinen Altay, Konya dışından gelen öğrencilere şehrin turistik ve tarihi mekanlarını ziyaret etmelerini tavsiye etti.

m3.jpg

İletişimin önemine vurgu yapan Başkan Altay, gönülle konuşmanın ve gönlü kazanmanın önemine dikkat çekti. Programda ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Meclisi Başkanı Salim Can Kilci, Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural ve Çocuk Meclisi Başkanı Talut Kerem Cengiz de yer aldı. Başkan Altay, öğrencilerin sorularını cevaplayarak etkileşimli bir ortam sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.