Başkan Yiğit güven tazeledi

Başkan Yiğit güven tazeledi

SİVAS (AA) - Sivas Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanlığına Nazmi Yiğit, yeniden seçildi. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden...

SİVAS (AA) - Sivas Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanlığına Nazmi Yiğit, yeniden seçildi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, birliğin toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Yiğit, üyelerin menfaatlerini korumak için çalıştıklarını belirtti.

Sivas'ın zengin bir mutfak kültürüne sahip olduğunu vurgulayan Yiğit, "Misafir ağırlamadan, sofra kültürüne kadar, zengin bir geleneğe sahip olan sultan şehrimizde, yaşamanın ve sizlerle aynı mesleği paylaşıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Gerek ülkemizde, gerekse de dünyada, lokantacılık sektörümüzle ilgili toplumsal, sosyal, kültürel ve teknolojik değişimleri, yasal mevzuatın ve yeniliklerin getirmiş olduğu değişimleri her zaman yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hizmet üreterek sorunlara çare olmak istediklerini aktaran Yiğit, meslekte yaşanan sıkıntılar olduğunu, bu sıkıntıların çözümü için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mücadele ettiklerini belirtti.

Daha sonra yapılan oylamada Nazmi Yiğit, 133 oy alarak yeniden başkanlığına seçilirken, diğer aday Şemanist Çay ise 69 oy aldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler