Başkan Pekyatırmacı vatandaşlara bez torba dağıttı

Başkan Pekyatırmacı vatandaşlara bez torba dağıttı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ilçenin farklı noktalarındaki ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı pazarda vatandaşlara bez torba dağıttı.

 

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Oto Parçacılar bünyesinde bulunan Perşembe Pazarı, Fatih Mahallesi’ndeki Salı Pazarı ve Akıncılar Parkı’nı ziyaret ederek vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla istişare etti.  Başkan Pekyatırmacı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklemek amacıyla Pazar ziyaretinde vatandaşlara bez torba dağıttı.

baskan-pekyatirmaci-vatandaslara--(5).jpg

“DAHA ÖNCE DE BEZ ÇANTA UYGULAMASINI BAŞARIYLA UYGULADIK”

Hemşehrileri ile hiçbir zaman gönül bağını koparmadıklarını, her fırsatta ilçenin farklı noktalarında ve farklı çalışma sahalarında bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı şehri yönetirken istişare kültürüne büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Pekyatırmacı çevre bilincini belediyenin bütün çalışmalarında ön planda tuttuklarına vurgu yaparak: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın çevreyi koruma anlamında naylon poşetlerin kullanımının azaltılması amacıyla başlattığı sıfır atık projesini bizler de sonuna kadar destekliyoruz.Geçtiğimiz yıllarda da belediyemiz bez torba kullanımının yaygınlaştırılması anlamında çalışma yürütmüş ve ilçede bez torba dağıtımı yapmıştı. Zamanla bu bilincin artarak devam edeceğini düşünüyorum. Sıfır atık projesi kapsamında bugün pazarda 2 bin adet bez torba dağıttık ve bundan sonra da dağıtıma devam edeceğiz. Çevreyi korumak bizim öncelikli görevlerimiz arasında bu anlamda çevre kirliliğini önlemek adına çalışmalarımızı yoğunlaştırarak devam edeceğiz.” dedi.   Pazardaki vatandaşlar da bez torba dağıtımı uygulamasından memnun kaldı.

baskan-pekyatirmaci-vatandaslara--(7).jpg

baskan-pekyatirmaci-vatandaslara--(8).jpg

baskan-pekyatirmaci-vatandaslara--(9).jpg