Başkan Kılca Karatay'ın 4,5 yılını değerlendirdi

Başkan Kılca Karatay'ın 4,5 yılını değerlendirdi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldiği 2019'dan bu yana geçen 4.5 yılı ve 2023'ün 10.5 ayını değerlendirdi. Yapılan toplantılarda belediye yöneticileri, gerçekleştirilen faaliyetleri ve planlamalarını sundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldikleri günden bu yana ilçe halkı için gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirmek üzere Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda, 4.5 yıl süresince yapılan faaliyetlerin ve 2023'ün 10.5 ayının masaya yatırıldığı bildirildi.

Başkan Kılca, yaptığı açıklamada, Karatay Belediyesi olarak planlı ve özverili bir şekilde hareket ederek birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı. Bu projeler arasında sağlık tesisleri, sosyal tesisler, eğitim kurumları ve alt yapı çalışmaları gibi çeşitli alanlarda gerçekleştirilen hizmetler bulunuyor.

Karatay Belediye Başkanı, yapılan alt yapı çalışmaları, yeşil alan düzenlemeleri, güneş enerji santrali gibi projelerle ilçenin kentsel dönüşümüne ve gelişimine katkı sağlandığını ifade etti. Ayrıca, çevreyle ilgili çalışmaların hız kazandığını ve Sıfır Atık projesi kapsamında önemli adımlar atıldığını belirtti.

Hasan Kılca, yaptığı konuşmada, "Karatay'ımızın tamamında çok ciddi alt ve üstyapı çalışması yaptık. Parklarımıza halı sahalar ve kafe Karataylar yaptık. Sıcak ve soğuk asfalt, parke yol, bordür çalışmalarımızla özellikle merkeze uzak 32 mahallelerimizde çok ciddi bir altyapı çalışması yaptık. 3 milyon metrekareye yakın parke çalışması yapmış olduk" dedi.

Başkan Kılca, 5 yıl içinde birçok hizmete imza attıklarını ve mali disiplinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Çöp konteynerlerinin yeraltına alınmasıyla ilgili büyük mesafe aldık. 5 yıl çok çabuk geçti ancak burada sayamayacağımız birçok hizmete imza attık ve tüm bu çalışmalarımızı mali disiplinden taviz vermeden hayata geçirdik" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.