Başkan Hasan Kılca, Karatay'da çıtayı yükseltiyor

Başkan Hasan Kılca, Karatay'da çıtayı yükseltiyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı sonrası belediye personeliyle bir araya gelerek, önümüzdeki dönemde de ilçeye aynı azim ve gayretle hizmet etme sözü verdi.

Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı ve hizmetlerin devamı için kararlılık mesajı verdi. Bayramlaşma programları kapsamında, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen buluşmalarda, Başkan Kılca, belediye personeline teşekkür etti ve önümüzdeki dönemde de aynı azim ve heyecanla hizmetlerin sürdürüleceğini vurguladı.

Başkan Hasan Kılca, Karatay'da çıtayı yükseltiyor

Kılca, geçmiş Ramazan Bayramını kutlayarak, belediye personelinin özverili çalışmalarıyla hizmetlerin aksamadan vatandaşlara ulaştığını belirtti. Önceki dönemde gerçekleştirilen yatırımları hatırlatarak, bin 200 kilometrelik yol çalışması, parklar, asfalt plenti yenileme gibi birçok alanda yapılan hizmetleri sıraladı. Bunun yanı sıra, belediyenin sıfır atık çalışmalarına verdiği önemi vurguladı ve bu alanda ilerlemeler kaydedildiğini ifade etti.

Başkan Hasan Kılca, Karatay'da çıtayı yükseltiyor

Başkan Kılca, belediye personelinin katkılarını vurgulayarak, önlerindeki yeni dönemde de aynı kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. "Şimdi artık yeni bir başarı hikayesi yazmanın vaktidir" diyerek, önümüzdeki beş yıl boyunca ilçeye daha büyük çabayla hizmet edeceklerini ifade etti.

Bu sözlerle, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın hizmetlerdeki devamlılığı ve kararlılığı vurgulayan bir mesajı daha ilçe halkına ulaşmış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.