Başkan Aydın'dan bölge parkında inceleme

Başkan Aydın'dan bölge parkında inceleme

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, park alanında incelemede bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, Belediye Başkan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, park alanında incelemede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ile içerisinde bölgedeki çocukların faydalanabileceği mini halı saha, çocuk oyun alanları, yetişkinler için spor aletleri, çeşitli törenlerde kullanılmak üzere amfi bulunan ve bu yıl içerisinde oluşturulacak kamelyaların bulunduğu Esenyurt Bölge Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Eksik gördüğü konularda yürütülmesi gereken çalışmaları anlatan Aydın, farklı mahallelerde uygun alanlara halı saha oluşturulması için de talimat verdi.

Esenyurt Mahallesi'nin konum itibariyle kentin en güzel bölgelerinden birisi olduğunu belirten Aydın, Sivas'ın her bölgesine ayrı bir değer, bir cazibe katmak istediklerini aktardı.

Mahalle sakinlerinin park talebi doğrultusunda burayı yaptıklarını anlatan Aydın, "Güzel bir park oldu, mahallemize bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Parkı tamamladıktan sonra bu alanın sahibi mahalle sakinlerimiz. Bu güzel çalışmaların sahiplenilmesi, korunması lazım." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :