Başkan Altay: Meram ve Konya tarih yazacak

Başkan Altay: Meram ve Konya tarih yazacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ahmet Özcan Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Konya Büyükşehir ve Meram Belediye Başkanları Esnaf Ziyaretlerinde

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Dr. Ahmet Özcan Caddesi'nde esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen başkanlar, hemşerileriyle samimi bir şekilde hasbihal etti.

Hemşerilerinden Gelen Güçle Çalışıyoruz

Başkan Altay, esnafların şehir ekonomisine olan katkısını vurgulayarak, onların güçlenmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti. "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Altay, şehri daha güzel yarınlara hazırlamak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Meram ve Konya Yine Tarih Yazacak

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise Türkiye Yüzyılı Şehirleri Vizyonu'nu anlatmaya devam ettiklerini dile getirdi. Kavuş, vatandaşların gösterdiği sevgi ve ilginin tüm çabalarını değerli kıldığını vurgulayarak, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin tarihe geçeceğini ve sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkanlar, esnaf ziyaretlerinde gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirtirken, vatandaşların dilek ve beklentilerini de dinlediklerini ifade ettiler.

Başkan Altay: Meram ve Konya tarih yazacak

Başkan Altay: Meram ve Konya tarih yazacak

Başkan Altay: Meram ve Konya tarih yazacak

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.