Başkan Altay, Konya İçin Yenilikçi Adımlar Atıyor: konyaicin.com

Başkan Altay, Konya İçin Yenilikçi Adımlar Atıyor: konyaicin.com

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, seçim kampanyasına başladı ve sürpriz bir adım atarak konyaicin.com internet sitesini kullanıma sundu.

Başkan Altay, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen 5 yıllık değerlendirme toplantısında yaptığı sunumda, 2019 seçimleri öncesinde söz verdikleri 170 proje yerine son görev yılı 2024 itibariyle 348 proje gerçekleştirdiklerini açıkladı.

skm1.jpg

Bu projeler arasında yer alan yatırımlarla birlikte Konya'ya 52 milyar 842 milyon liralık yatırım yapıldı.

skm2.jpg

Başkan Altay'ın seçim öncesi son sürprizi ise 'Konya İçin' internet sitesi oldu. konyaicin.com'da vatandaşlara seslenen Başkan Altay, "Güçlü Bir Konya İçin Bir Adım Daha" seçim mottosuyla hareket ettiklerini belirterek, projelere katkı sağlamak isteyen herkesi fikirlerini paylaşmaya davet etti.

skm5.jpg

Sitede yer alan 'Başkanın Mesajı' bölümünde Başkan Altay, Konya'ya hizmet etmenin ayrıcalıklı bir görev olduğunu vurgulayarak, şehre hizmet etmek için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini ifade etti. Sitede ayrıca vatandaşların kendi fikirlerini paylaşabilecekleri bir bölüm de bulunuyor.

baskan-altay-konyaicin-com.jpg

Konya için fikirlerini paylaşmak isteyenlerin yapması gerekenler ise oldukça basit: Ad, soyad, e-posta, telefon numarası ve fikirlerini yazarak sisteme iletmek. Ardından telefonlarına gelen aktivasyon kodunu sisteme girerek fikirlerini Başkan Altay'a iletmiş olacaklar.

Başkan Altay'ın bu yenilikçi adımları, Konya'nın geleceği için umut vaat ediyor.

baskan-altay-konyaicin-com-2.jpg

Konyaicin.com Nasıl Kullanılır?

Konya için fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız, konyaicin.com internet sitesini ziyaret ederek adımları takip edebilirsiniz:

baskan-altay-konyaicin-com-3.jpg

Adınızı ve Soyadınızı Yazın: İlk olarak, adınızı ve soyadınızı ilgili alanlara yazın.

E-posta ve Telefon Numaranızı Yazın: Daha sonra, e-posta adresinizi ve telefon numaranızı girmeniz gerekmektedir. Bu alanların doldurulması zorunludur.

Fikirlerinizi Yazın: Alt kısımda bulunan metin kutusuna Konya için düşüncelerinizi yazın.

Güvenlik Kodunu Girin: Boş alana güvenlik kodunu girin.

Başkana Gönder Butonuna Tıklayın: Tüm bilgileri girdikten sonra, "Başkana Gönder" butonuna tıklayarak fikirlerinizi iletebilirsiniz.

Aktivasyon Kodunu Onaylayın: Telefonunuza gönderilen aktivasyon kodunu sisteme girerek fikirlerinizi Başkan Altay'a iletmeyi tamamlayabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek, siz de Konya için önemli gördüğünüz fikirleri Başkan Altay'a iletebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum