Başkan adayı Uzman, Karapınar'da esnaftan destek istedi

Başkan adayı Uzman, Karapınar'da esnaftan destek istedi

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne aday olan Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, Karapınar'da esnaftan destek istedi.Karapınar’ı ziyaret eden Uzman, Karapınar...

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne aday olan Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, Karapınar'da esnaftan destek istedi.

Karapınar’ı ziyaret eden Uzman, Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Zengin ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Bozu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Esnaflara hizmet etmek için yola çıktığını belirten Başkan Adayı Uzman, şunları kaydetti:

"Esnaf ve sanatkar kesiminin 2023 vizyonu içinde hak ettiği yeri alabilmesi için ekip arkadaşlarım ile büyük bir çalışma içerisindeyiz. Bunun içinde esnaf ve sanatkar kesimine önemli ve stratejik görevler düşmektedir. Bu bağlamda Konya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği’nin bu sürece ayak uyduracak şekilde yeni bir çalışma anlayışı ile kendini değiştirmesi ve üyelerine, halka en iyi hizmeti sunacak şekilde dönüştürülmesi ihtiyacı doğmuştur. Bu değişimi ben ekibimizin yapacağına inanıyoruz. Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bize gösterilen ilgi ve desteklerden memnunuz."

Oda sorunlarını bildiğini anlatan Uzman, "Bütün aday arkadaşlarımız çok değerli. Hepimiz hizmet etmek için yola çıktık. İsteğimiz Konya’mıza ve esnafımıza hizmet etmek var. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette Uzman İle birlikte Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça da yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı