Başiskele'de 3 inşaattan demir çalan hırsızlar son işlerinde suçüstü yakalandı

Başiskele'de 3 inşaattan demir çalan hırsızlar son işlerinde suçüstü yakalandı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde daha önce 3 inşaattan demir malzeme çalan 2 hırsız, başka bir inşaatta sabaha karşı hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 3 adet inşaattan demir malzeme çalan hırsızlar, başka bir inşaatta sabah 05.30'da hırsızlık yaparken polis ekiplerince suçüstü yakalandı.


Edinilen bilgiye göre olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 9 Nisan tarihinde meydana geldi. Başiskele'de bulunan 3 farklı inşaattan demir malzemelerin çalınması üzerine harekete geçerek bölgede inceleme yapan ekipler, hırsızların kimliğini tespit ederek takibe aldı.

Takibe alınan hırsızlar sabaha karşı suçüstü yakalandı

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından, isimleri E.K. (33) ve B.T. (26) olduğu öğrenilen 2 şahıs, 23 Nisan tarihinde saat 05.30 civarında yine bir inşaata hırsızlık için girdikleri sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

4 ayrı hırsızlık suçuyla gözaltına alınan 2 hırsız, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

s.jpgsuu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.