Başbakan'dan CHP'ye uyarı: Bu FETÖ'ye destektir

Başbakan'dan CHP'ye uyarı: Bu FETÖ'ye destektir

Başbakan Yıldırım, CHP'ye uyarıda bulunarak, "Eğersiz bunları bir kenara bırakıp yüzde 1'i bile bulmayan tasfiye edilenleri dilinize dolarsanız bunun iyi niyetle alakası olmaz. Bu bilerek veya bilmeyerek FETÖ'ye destektir" dedi.

Başbakan Bİnali Yıldırım partisinimn grup toplantısında konuştu. Yıldırım, CHP'ye seslenerek, "Mağdur edebiyarı yapacağına, ülkeyi uçurumdan döndüren Yenikapı Ruhuna sahiç çıkılması gerekir" dedi.

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

BU FETÖ'YE DESTEKTİR

Anamuhalefet partisi özellikle dikkatli olması gerekiyor. Bir süredir, ülkemizin 15 Temmuz'da atlattığı badireyi es geçmeye başladılar. Ülkenin içinde bulunduğu tehlikeyi es geçiyor. Sabah akşam mağduriyet üzerinden kafa karıştırmaya devam ediyorlar.

Asıl mağdurlar şehit aileleri, gazilerimiz, asıl mağdur 79 milyon vatan evladıdır. Eğersiz bunları bir kenara bırakıp yüzde 1'i bile bulmayan tasfiye edilenleri dilinize dolarsanız bunun iyi niyetle alakası olmaz. Bu bilerek veya bilmeyerek FETÖ'ye destektir.

CHP MAĞDUR EDEBİYATI YAPACAĞINA...

CHP 17 Aralık 2015'ten sonra FETÖ'ye destek vererek büyük bir yanlış yapmıştır. Ben kampanya yaptım. O bacılar, abiler CHP'lilerle nasıl kampanya yaptılar şahidim. Anamuhalefet partisinin faturası çok şişkindir. Mağdur edebiyatı yapacağına, ülkeyi uçurumdan döndüren Yenikapı Ruhuna sahip çıkılması gerekir.

FETÖ'nün sözcülüğünü yapanlar nasıl 15 Temmuz akşamında nasıl mahçup oldularsa bugün de, yarın da mahçup olmaya mecbur olacaklar. Şimdi zaman mağdur edebiyatı yapma zamanı değil, ülkenin geleceğini inşa etme zamanıdır.