Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Kastamonu’da

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Kastamonu’da

Kurtulmuş, Abana, İnebolu ve Çatalzeytin ilçelerini ziyaret etti

KASTAMONU (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Abana, İnebolu ve Çatalzeytin ilçelerine ziyarette bulundu.

Kurtulmuş, eşi Sevgi Kurtulmuş ile çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Kastamonu’da, Vali Vekili Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve Murat Demir ile birlikte ilk olarak Abana ilçesini ziyaret etti. Kent Ormanı’na uğrayan Kurtulmuş, seyirlik mekandan, deniz ve ormanın buluştuğu noktada kurulan ilçeyi yüksekten izledi.

Kurtulmuş ve beraberindekiler daha sonra Çatalzeytin'e geçerek burada da ilçedeki muhtarlarla buluştu ve onların sorunlarını dinledi.

İnebolu'yu da ziyaret eden Kurtulmuş, İnebolu Limanı'nda ilçe protokolüyle bir araya gelerek ilçedeki projelere ilişkin bilgi aldı.

- Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığınca düzenlenen mayıs ayı İl Danışma Meclisi Toplantısına da katılan Kurtulmuş, İlim Yayma Cemiyeti Erkek Öğrenci Yurdu’nda kentteki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Kastamonu Vali Vekili Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Çelik ve Demir, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ile toplantıya katılanların sorunlarını dinledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :