Başbakan Davutoğlu Manisa'da

Başbakan Davutoğlu Manisa'da

Davutoğlu, cuma namazını Hatuniye Camisi'nde kıldı

MANİSA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Hatuniye Camisi'nde kıldı.

Toplu açılış törenine katılmak için Manisa'ya gelen Başbakan Davutoğlu'nu, Hatuniye Camisi önünde eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç karşıladı.

Cuma namazını burada kılan Davutoğlu, cami önünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Manisa Gençlik Merkezlerince hazırlanan "Teröre karşı eller semaya kalkıyor" pankartı taşıyan grupla fotoğraf çektirdi.

Yürüyerek Manisa Valiliğine giden Davutoğlu, tören mangasını selamladı. Daha sonra 1. Anafartalar Caddesi'nde yürüyen Davutoğlu, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Şehzadeler Belediyesi önünde mehter takımının gösterisini dinleyen Davutoğlu, mehter takımı ile fotoğraf çektirdi ve Şehzadeler Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Belediye ziyaretinin ardından başbakanlık otobüsünden vatandaşlara seslenen Davutoğlu, "Aziz Manisalılar, cumanız mübarek olsun. Allah sizlerden razı olsun. Ömrünüz, işiniz bereketli olsun. Allah hayırlı, bol rızık versin. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu'na, eşi Sare Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler