Bankalar emekli maaş promosyonlarını yenilemeye başladı

Bankalar emekli maaş promosyonlarını yenilemeye başladı

ING Türkiye, emekli maaşı müşterilerine sağladığı yüksek nakit promosyonlarla birlikte bir dizi avantaj duyurdu. Emekliler, ING'ye maaşlarını taşıyarak 10 bin TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra çeşitli finansal fırsatlardan yararlanabilecek.

ING Türkiye, emekli maaşı müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Banka, emeklilere yönelik sunulan avantajları güncelledi ve maaşlarını ING Türkiye'ye taşıyan emeklilere çeşitli fırsatlar sunuyor.

Emekli maaşını ING Türkiye'ye taşıyanlar, maaş tutarlarına bağlı olarak ek koşulsuz 10 bin TL'ye varan nakit promosyon elde edebiliyor. Ayrıca, emekli maaşını ilk defa ING'ye taşıyanlar vadesiz hesaplarına bağlı otomatik fatura talimatları vererek 5 bin TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanma şansına sahipler. Bu sayede emekliler, toplamda 15 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

ING Türkiye, emeklilerin bankaya geçiş sürecini kolaylaştırmak için çeşitli yöntemler sunuyor. Emekliler, e-Devlet Kapısı, ING şubeleri veya ING Mobil uygulamasındaki Cebimdeki Danışman aracılığıyla görüntülü görüşme yaparak uzaktan danışmanlara bağlanarak maaşlarını ING'ye taşıyabiliyorlar.

Yapılan açıklamaya göre, 10 Ocak 2024 ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdü veren mevcut ve yeni müşteriler, 10 bin TL'ye varan ek koşulsuz nakit promosyondan yararlanabiliyor. Emekli maaşını ING'den almaya başlayanlar, belirlenen gelir aralıklarına göre ek nakit promosyonlar kazanıyorlar.

Ayrıca, bu tarihler arasında ilk kez ING Türkiye'den emekli maaşı alacak müşteriler, vadesiz hesaplarına yatan nakit promosyonun yanı sıra her otomatik fatura talimatına 1000 TL ek nakit promosyon kazanma şansına sahipler. Toplamda ise 5.000 TL'ye kadar ek nakit promosyon elde edebiliyorlar.

ING emekli maaş müşterileri, ayrıcalıklı bir müşteri deneyimi yaşayacakları bir dizi avantaja da sahipler. Para transferi işlemlerinde ücret ödemeden faydalanmanın yanı sıra, ING Kredi Kartı alacakları müşterilere bir yıl boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca, ihtiyaç kredilerini avantajlı faiz oranlarıyla kullanabilir ve 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.