Balkan Motokros Şampiyonası Başladı

Balkan Motokros Şampiyonası Başladı

Balkan Motokros Şampiyonası Gemlik'te başladı. Şahin Tepe'deki Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru'nda yapılan şampiyona büyük çekişmeye sahne oldu. Türkiye'nin...

Balkan Motokros Şampiyonası Gemlik'te başladı. 

Şahin Tepe'deki Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru'nda yapılan şampiyona büyük çekişmeye sahne oldu. Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan ve Arnavutluk'tan gelen motokrosçular, ATV, veteran, MX ve 50 cc sınıflarında dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. 

MX sınıfında Julian Raychev (Bulgaristan) birinci olurken, Şakir Şenkalaycı ikinciliği, Murat Başterzi ise üçüncülüğü elde etti.

Vederanlar sınıfında Vasil Stoyanov (Bulgaristan) birincilik kürsüsüne çıkarken, vatandaşı Veselin Malinov ikinci, Cprian Popescu ise (Romanya) üçüncü oldu.

ATV sınıfında damalı bayrağı ilk geçen isim Mehmet Saygın olurken, yarışı Volkan Özgür ikinci ve Erdal Demiryol da üçüncü sırada bitirdi.

Minik sporcuların yarıştığı 50 cc sınıfında Marin Demir Çeliköz altın, Salih Yiğit Teker gümüş, Alp Ömer Berker ise bronz madalya kazandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı