Bakan Yerlikaya'dan Halil Umut Meler'e geçmiş olsun mesajı

Bakan Yerlikaya'dan Halil Umut Meler'e geçmiş olsun mesajı

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor Maçında Hakeme Saldırı: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Olayı Kınadı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki karşılaşmanın sonunda yaşanan hakem saldırısını şiddetle kınadı. Bakan Yerlikaya, yeşil sahaların barış ve dostluğunun simgesi olduğunu vurgulayarak, bu tür olayların kabul edilemez olduğunu belirtti.

"Hakemliğimizi Yurt Dışında Başarıyla Temsil Ediyor"

Bakan Yerlikaya, saldırının ardından yapılan açıklamada, Türk hakemliğini yurt dışında başarıyla temsil eden Halil Umut Meler'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan üzücü olayın takipçisi olacaklarını belirten Yerlikaya, spor müsabakalarında şiddetin ve saldırıların yerinin olmadığını vurguladı.

Meler'e Yapılan Saldırı, Türk Futboluna Gölge Düşürdü

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın son düdüğüyle birlikte saha içinde yaşanan gerginlik, hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyla son buldu. Bu olay, Türk futboluna gölge düşürerek sporun fair-play prensiplerine uygun şekilde sürdürülmesi gerektiği konusunda bir kez daha dikkat çekti.

Bakan Yerlikaya'nın mesajı şöyle:

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Barışın ve dostluğun zemini olan yeşil sahalarımızda bu tür olaylar kabul edilemez. Yaşanan bu üzücü olayın takipçisiyiz. Türk hakemliğini yurt dışında da başarıyla temsil eden hakemimiz Halil Umut Meler'e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.