Bakan Yerlikaya söz verdi: Seçim, güven ve huzur içinde olacak

Bakan Yerlikaya söz verdi: Seçim, güven ve huzur içinde olacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir ziyareti kapsamında esnaf ziyaretinde bulunarak terörle mücadeledeki son gelişmeleri paylaştı. Ayrıca, yerel seçimler öncesinde huzur ve güven ortamının sağlanması için çalışacaklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'deki ziyareti sırasında Buca ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Ardından İzmir İktisat Kongresi Binası'nda "Türkiye'nin Huzuru, İzmir'in Huzuru" toplantısını düzenledi.

Toplantıda, son 10 ay içinde gerçekleştirilen operasyonlar hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, bölücü terör örgütüyle mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 830 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti. İzmir'de ise aynı dönemde 24 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, terörle mücadelenin huzurun sağlanması için temel bir adım olduğunu vurguladı.

Bakan Yerlikaya söz verdi: Seçim, güven ve huzur içinde olacak

Huzurun sağlanması için birlikte çaba gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, devlet, hükümet, bakanlıklar, ve kurumların işbirliğiyle bu çabanın daha etkili hale geleceğini ifade etti. Ayrıca, vatandaşların her birinin devlete emanet olduğunu ve herkesin en iyi hizmeti hak ettiğini belirtti.

Yerel seçimlere de değinen Bakan Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması için İçişleri Bakanlığı olarak ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve vatandaşların iradesinin en güvenli şekilde sandığa yansıtılması için çalışacaklarını ifade etti.

Programa Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.