Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması! Taksitler kaldırıldı mı?

Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması! Taksitler kaldırıldı mı?

Bakan Şimşek, piyasalarda tedirginlik yaratan iddialara karşı açıklama yaptı: "Kasıtlı haberlerle güvensizlik oluşturulmaya çalışılıyor."

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden dolaşıma giren "kredi kartına taksit kaldırıldı" iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberlerin dolaşıma sokulduğunu vurgulayarak, kamuoyunu yanıltıcı bilgilere itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Orta Vadeli Programlarının uygulanacağı politikaları net bir şekilde ortaya koyduklarını belirten Şimşek, kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarının seçim sonrası dönemde de aynen devam edeceğini vurguladı. Bakan Şimşek, vatandaşlardan, kendilerinden duymadıkları herhangi bir habere itibar etmemelerini istedi.

Piyasalarda güvenin sağlanması için doğru bilgilendirmenin önemine değinen Bakan Şimşek, vatandaşların manipülatif haberlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Kamuoyunu yanıltıcı haberlerin ekonomik istikrara zarar verebileceğine dikkat çeken Şimşek, vatandaşların sağduyulu davranmaları çağrısında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.