Bakan Özlü 15 Temmuz gazisini kabul etti

Bakan Özlü 15 Temmuz gazisini kabul etti

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koymak amacıyla...

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koymak amacıyla gittiği Genelkurmay Başkanlığında yaralanan Resul Emin Aydoğdu'yu kabul etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Bakan Özlü, gazi Resul Emin Aydoğdu ve ağabeyi Özkan Aydoğdu ile bakanlıkta bir araya geldi.

Özlü, 15 Temmuz'da vatandaşın, büyük bir cesaret ve inançla ülkesine, bayrağına, bağımsızlığına ve demokrasiye sahip çıktığı belirterek, "Resul Emin Aydoğdu gibi birçok vatan evladı o gece hiç düşünmeden kendi canlarını ortaya koydu. Biz her zaman ve sadece halkımıza güvendik. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda milletimizden aldığımız bu güçle, yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz." ifadesini kullandı.

Bakan Özlü, 15 Temmuz gazisinin ablası Özlem Elmacı'nın bakanlığa bağlı kuruluşlardan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığında işe alındığını bildirdi.

Resul Emin Aydoğdu da 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı Genelkurmay Başkanlığına gittiğini, burada silahla vurularak ikinci kattan aşağı atıldığını aktardı. Tedavisinin hala devam ettiğini belirten Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Allah bir daha bu millete böyle acı günler göstermesin. Biz var olduğumuz sürece hiçbir hain bu ülkeye saldıramaz, bizi bölemez. Hiç kimse milli iradeye karşı çıkamaz. Biz o gün olduğu gibi her zaman gerekirse canımızı ortaya koyarak bunu engelleyeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler