Bakan Koca'dan önemli açıklamalar!

Bakan Koca'dan önemli açıklamalar!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son dakika paylaşımlarıyla gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Rapel veya hatırlatma dozu, yarın Bilim Kurulu toplantısının gündeminde olacak" dedi. Bakan Koca, "Spor müsabakaları, sayıları belirlenerek tedbirlerle seyircili oynanabilecek" diye konuştu. Bakan Koca, saat 24.00'ten sonraki müzik yasağına ilişkin de önemli bir açıklamada bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 24.00'dan sonraki müzik yasağının da kalkacağını ifade etti. Bakan Koca, "Biz bütün kısıtlamaları kaldırmak istiyoruz, bu yasak da kalkacak..." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yapığı paylaşımda şehir hastanelerinin kamu malı olduğunu ve satılması ya da devredilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter'dan basın mensuplarına yaptığı açıklamanın videosunu paylaştı. Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Şehir hastanelerimiz kamunun malıdır. Satılması da devredilmesi de söz konusu değildir. İznimiz olmadan işletmeci değişikliği de mümkün değildir."

Art arda paylaşımlarda bulunan Bakan Koca, "Yurtdışından Türkiye'ye girişlerde aşı kartı, PCR negatif test sonucu ve/veya hızlı antijen negatif test sonucu ibrazı zorunludur. Bunun dışında bir serbestlik uygulamamız yoktur" dedi.

Koca, "Türkiye iddia edildiği gibi başka ülkelerin almadığı aşıları değil biontech firmasının Türkiye için ürettiği aşıları temin ediyor. Aşıları Türkiye ve Almanya'ya Biontech, diğer ülkelere pfizer teslim ediyor. Biz bize üretilen aşıları teslim alıyoruz. 9 ay boyunca buna çabaladık" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler