Bakan Işıkhan: CHP'ye ait belediyelerin borcu çok

Bakan Işıkhan: CHP'ye ait belediyelerin borcu çok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara'da yaptığı açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu'na en çok borçlanan belediyelerin CHP'ye ait olduğunu belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara'da yaptığı açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) en çok borçlu belediyelerin tamamının Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) bağlı belediyeler olduğunu dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin prim borçlarını dahi ödeyemez duruma geldiğini ve 5 yıl önce 200 milyon lira olan borcunun bugün 4,5 milyar liraya yükseldiğini belirtti. Işıkhan, bu durumun Ankara'nın icraat eksikliğini ve talan belediyeciliğini gösterdiğini ifade etti.

Bakan Işıkhan: CHP'ye ait belediyelerin borcu çok

Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik de çeşitli vaatlerde bulundu. Artan refahla birlikte emeklilere daha fazla pay verileceğini belirterek, bu kapsamda emeklilere bayram ikramiyesinin artırıldığını ve promosyon ödemelerinin genişletildiğini aktardı. Ayrıca, emeklilere özel indirimler ve kampanyaların da geliştirileceğini söyledi.

AK Parti'nin yerel yönetim vizyonuna da değinen Işıkhan, partilerinin halka hizmet anlayışının yerel yönetim tecrübesine dayandığını vurguladı. Partisinin şehirleri çağdaş projelerle kalkındıracağını belirtti ve Ankara'yı AK Parti belediyeciliğiyle yeniden buluşturacaklarını ifade etti.

Bu açıklamaların yapıldığı ziyaret programında AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan ve partililer de hazır bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.