Bakan Çelik'ten düğün halayı

Bakan Çelik'ten düğün halayı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, nikah şahitliğini de yaptığı AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Ertürk'ün düğününde partisinin eski ve yeni milletvekilleriyle halay çekti

ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, nikah şahitliğini de yaptığı AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk'ün düğününde halay çekti.

Bakan Çelik, merkez Haliliye ilçesinde Sedat Ertürk ile Songül Bucak çiftinin düğün merasimine katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin kıydığı nikahta şahitlik yapan Çelik, evlilik cüzdanını da geline vererek damatla ömür boyu taşımaları dileğinde bulundu.

Düğünde mahalli sanatçıların söylediği parçalarla ritm tutan Bakan Çelik, davetlilerin ısrarlı talebi üzerine aralarında partisinin eski ve yeni milletvekillerinin de bulunduğu katılımcılarla halay çekti. Bakan Çelik davulcuya da bahşiş verdi.

Çelik halay çekerken çok sayıda davetli de havaya para attı.

Törene Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayıda davetli katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :