Aziz Bekir; “Tucker’dan sezon içi beklentimiz büyük”

Aziz Bekir; “Tucker’dan sezon içi beklentimiz büyük”

Antrenör Aziz Bekir Konya’da düzenlenecek Torku Cup öncesinde son transfer Clay Tucker ve takımın genel durumu ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

3 Ekim’de ev sahipliğini yapacağı Torku Cup’ta mücadele etmeye hazırlanan Torku Konyaspor Basketbol takımı, Konya’da çalışmalarını sürdürüyor.

29 Eylül Çarşamba günü Konya’ya gelerek sağlık kontrollerinden geçen yeni transferi Clay Tucker da bugün takımla birlikte ilk çalışmasını yapacak.

Bu transfer ile ilgili olarak Antrenör Aziz Bekir, Clay Tucker’ın önemli bir skorer olduğuna değinirken, “Sezon öncesi yaptığımız hazırlık maçlarında büyük ölçüde skor sıkıntısı yaşadık. Bu sorunumuzu gidermek için de son 2 sezonunu Türkiye’de geçiren Clay Tucker’ı kadromuza dahil ettik. Tucker’ın potansiyelini biliyoruz ve sezon içinde kendisinden beklentimiz büyük olacak” dedi.

Torku Cup'ın kendileri için önemli bir sınav olduğuna dikkat çeken Bekir, “Ligin başlamasına 10 gün kaldı. Bu süreçte ev sahipliği yapacağımız Torku Cup bizim için önemli bir sınav olacak. Yeni bir takım olmanın tüm zorluklarını yaşıyoruz. Sezona en hazır şekilde başlamak için tüm oyuncular özverili bir şekilde çalışıyor. Önümüzdeki süreçte bir takım değişiklikler yaşayabiliriz ancak takımda taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Clay Tucker’ın da Torku Cup’ta oynayacağımız maçlarda forma giymesi ile daha farklı bir görüntü içinde olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.