Aziz Bekir: Önemli bir iş başardık

Aziz Bekir: Önemli bir iş başardık

TBL'de Ligin 20. haftasında Konya'da oynadığı maçta son 4 haftayı kazanarak geçiren İBB'yi son saniye basketi ile yenmeyi başararak önemli bir galibiyete imza atan Torku Konyaspor'da Antrenör Aziz BEkir önemli bir iş başardıklarını söyledi.


Bu maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Aziz Bekir, ikinci yarıda bulunan üç sayılık basketlerle geri dönmeyi başardıklarını belirterek, "İBB Avrupa Ligi seviyesinde bir basketbol oynarken sertlik seviyesini de gerçekten çok yukarıda tutuyorlar. Açıkçası ilk yarıda bize potayı göstermediler. 18 sayı geriye düşerek ikinci yarıya başladık. Bu sırada bulduğumuz üç sayılık basketler maçta geri dönüşü sağladı. İlk yarıdaki baskı üzerimizden kalkınca ve üçüncü periyotta dengeyi kurduk ve son periyotta da kontrolü ele geçirerek gerçekten çok değerli ve önemli bir galibiyet aldık. Bir ara 8 sayı farkla öne geçtiğimiz sürede 18 sayı geride olduğumuzu da düşünürseniz 26 sayılık bir fark elde ettik. Oyuncularım büyük iş başardı" dedi. 

Kendilerini böyle zorlu bir maçta Selçuklu Spor Salonu'na desteklemeye gelen taraftarlara da teşekkür eden Bekir; "Şimdi deplasmanda oynayacağımız Rönasans TED Ankara Kolejliler maçına odaklandık. Onların da acil bir galibiyete ihtiyaçları var. Eğer böyle bir rakibe karşı deplasman galibiyeti alabilirsek, son 9 hafta için güzel şeyler konuşabilir, daha keyifli maçlar oynayabiliriz. Takımımız toparlandı, kötü günleri geride bıraktık, belki de kimsenin beklemediği bir sürpriz yaparız" diyerek sözlerini noktaladı.