Aydın'ın Çatıları Güneşle Buluşuyor: CW Enerji'nin Yenilenebilir Enerji Hamlesi

Aydın'ın Çatıları Güneşle Buluşuyor: CW Enerji'nin Yenilenebilir Enerji Hamlesi

CW Enerji, Aydın'da faaliyet gösteren bir firmaya 2137,49 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurarak temiz enerji üretimine katkı sağlıyor.

Türkiye'nin güneş potansiyelini en etkin şekilde değerlendirmeye devam eden CW Enerji, Aydın'da faaliyet gösteren bir firma ile güneş enerjisi alanında önemli bir adım attı. CW Enerji CEO'su Volkan Yılmaz'ın ifade ettiği gibi, sürdürülebilir enerji çözümleriyle temiz ve yenilenebilir enerji üretiminin kritik bir rol oynadığı günümüzde, güneş enerjisi çevresel etkileri en aza indiren bir çözüm sunuyor.

Yılmaz, güneş enerjisinin dünyanın her yerine ulaşabilen ve her yerde kullanılabilen bir yenilenebilir enerji kaynağı olduğunu vurgulayarak, bu alana olan ilginin arttığını belirtti. Aydın'daki bir firmayla yapılan anlaşma çerçevesinde, CW Enerji'nin 2137,49 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumunu tamamladığı öğrenildi.

Bu anlaşma ile Aydın'daki firmaya yılda yaklaşık 1 milyon 378 bin 46 kg karbon salımının önüne geçileceği, ayrıca yılda 208 ağacın kurtarılmasının sağlanacağı bilgisi paylaşıldı. Bu adım, hem çevre dostu enerji üretimi hem de sürdürülebilirlik adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Aydın'ın Çatıları Güneşle Buluşuyor: CW Enerji'nin Yenilenebilir Enerji Hamlesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.