Aydın'dan Sivasspor taraftar grubuna destek

Aydın'dan Sivasspor taraftar grubuna destek

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, "Çılgınlar 58 Sivasspor" taraftar gurubuna kombine bilette yardımcı olacağını belirtti.Belediye'den yapılan...

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, "Çılgınlar 58 Sivasspor" taraftar gurubuna kombine bilette yardımcı olacağını belirtti.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, grup lideri Murat Selvili ile taraftarlar, Belediye Başkanı Aydın'ı ziyaret etti.

Selvili ve taraftarlar, Aydın'dan "Çılgınlar 58 Sivasspor" taraftar grubuna kombine bilet alımında kolaylık sağlanmasını talep etti.

Başkan Aydın, spor ahlakına uygun davranışta bulunan gurubun çalışmalarını memnuniyetle karşıladığını belirterek, "Takımını destekleyen, sorumluluğunu bilerek şehrini temsil ettiğini düşünen, spor ahlakıyla yoğrulmuş bir taraftar gurubunun şehir ve takım için büyük bir kazanç olacağını düşünüyorum. Sizler de bu anlayışla yola çıkmışsınız, sizi tebrik ediyorum. Elimizden geldiği kadar sizlere destek verir, yardımcı oluruz. Ancak spor ahlakına aykırı hareket eden taraftarın biletini elinden alacaksınız." ifadelerini kullandı.

Selvili ise, yeni bir yapılanmaya girdikleri ve Aydın'dan destek beklediklerini söyledi.

Selvili, şunları kaydetti:

"Bünyemizdeki üyelerin sadece gurup içerisindeki davranışlarına değil, okul ve aile yaşantılarına da olumlu yönde müdahale ederek örnek birer insan olmalarını amaçlıyoruz. 250 lira olan kombine bilet fiyatlarını Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yaptığımız görüşme neticesinde 125 liraya indirdik. Ancak bayanlar ve öğrenci üyelerin de maçlara gelebilmesi için Başkan Aydın'dan ve şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :