Ayakkabıcıların bayram telaşı

Ayakkabıcıların bayram telaşı

Bayramın yaklaşmasıyla siparişleri yetiştirmeye çalışan ayakkabıcılar yoğun mesai yapıyor- İmalatçı Ağıralioğlu: "Durgunluk yaşayan piyasanın bayramın yaklaşmasıyla hareketlenmesi bizi oldukça mutlu ediyor"

İSTANBUL (AA) - HİKMET FARUK BAŞER - Ayakkabı imalatçıları, bayramın yaklaşmasıyla siparişleri yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor.

Merter'de ayakkabı imalatı yapan İbrahim Ağıralioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram öncesi taleplerin arttığını anlattı.

Siparişleri yetiştirmek için yoğun çalıştıklarını ifade eden Ağıralioğlu, ''Yoğunluğumuz bir haftadır başlamıştı. Şimdi de yoğunluk çok fazla. Gece gündüz aldığımız listeleri teslim etmeye çalışıyoruz. Durgunluk yaşayan piyasanın bayramın yaklaşmasıyla hareketlenmesi bizi oldukça mutlu ediyor. ''diye konuştu.

Ağıralioğlu, Rusya ile ilişkilerin düzelmesinin de işleri açısından önem taşıdığını belirterek, okulların açılmasından da olumlu etkileneceklerini belirterek, "Bayram, okul açılışı, kış sezonu birleşince işler daha da açılacaktır.'' dedi.

Ayakkabı imalatçısı Volkan Özfırıncı da bayramın yaklaşmasıyla işlerin arttığını belirterek, gece gündüz siparişleri yetiştirmeye çalıştıklarını anlattı.

Özfırıncı, şöyle konuştu:

''Şu anda hem yaz hem de kış sezonu için tam kapasite çalışıyoruz. Kurban Bayramı yoğunluğu şu anda var. Bayramdan sonraki hafta da yoğunluk görünüyor şimdiden. Piyasanın hareketlenmesi bayramın bir göstergesi. Bayramda herkes bir şeyler satın alacak, bu da piyasayı hareketlendiriyor. Siyasi güven ortamı da işlerimizi olumlu yönde etkiliyor. Aldığımız siparişleri teslim etmeye devam ediyoruz.''

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :