AXA Sigorta, yeni bireysel özel sağlık sigortası ürünlerini duyurdu

AXA Sigorta, yeni bireysel özel sağlık sigortası ürünlerini duyurdu

AXA Sigorta, sağlık alanındaki müşteri ihtiyaçlarını göz önüne alarak sunduğu yeni AXA Bireysel Özel Sağlık Sigortası ürünleri ile öne çıkıyor. Yeni ürünler, sade, sürdürülebilir, rekabetçi ve üç farklı network ağıyla geniş bir kapsama sahip.

Sigorta sektörünün öncü şirketlerinden AXA Sigorta, müşteri odaklı yaklaşımıyla sağlık alanında yeni bir adım attı. AXA Bireysel Özel Sağlık Sigortası ürünleri, değişen müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Sade, sürdürülebilir, rekabetçi ve üç farklı network ağı ile ön plana çıkan bu ürünler, Türkiye genelindeki anlaşmalı sağlık kurumlarında müşterilere kapsamlı sağlık hizmetleri sunma imkanı tanıyor.

Başvuru sürecini kolaylaştıran bir yaklaşım benimseyen AXA Sigorta, yeni ürünleri ile birlikte başvuru formu gerektirmeden hızlı teklif alma imkanı sunuyor. Bu uygulama ile müşteriler, sigortaya girişte seçtikleri network tipine bağlı olarak Türkiye genelindeki tüm illerdeki anlaşmalı sağlık kurumlarından faydalanabiliyor.

Yeni ürünler, isteğe bağlı olarak yurt dışı teminatı ekleyebilme esnekliği sunarak müşterilere özelleştirilebilir bir sağlık sigortası deneyimi sunuyor. Geniş asistans hizmetleri arasında check-up, diş bakım paketi, psikolojik danışmanlık, diyetisyen hizmetleri ve Görüntülü Doktor Danışma Hattı gibi avantajlar da bulunuyor.

AXA Sigorta'nın Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Müşteri odaklı yaklaşımımızla birlikte günümüzün değişen ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Geliştirdiğimiz yeni AXA Bireysel Özel Sağlık Sigortası ürünlerimizle, her ihtiyaca uygun farklı çözüm önerileri sunarak herkese özel kapsamlı sağlık hizmetleri vermeyi hedefliyoruz. Geniş asistans hizmetleri ve esnek teminat imkânı sunduğumuz ürünlerimizde 3 farklı network ağımızla sektörde ön plana çıkıyoruz. Ayrıca başvuru formu gerektirmeden hızlı ve pratik bir şekilde teklif alma imkânı sunan ilk sigorta şirketi olarak özel sağlık hizmetlerini ileri götüren tüm aksiyonlarda sigorta sektörüne öncülük etmeye devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.