Avrupa'nın özgürlükten anladığı bu mu? Fransa'da tabelasında arıza olan restorana kapatma kararı çıktı

Avrupa'nın özgürlükten anladığı bu mu? Fransa'da tabelasında arıza olan restorana kapatma kararı çıktı

Fıkra gibi: Tabelasında harf düşünce ismi 'Hamas Tacos' olarak okunan restoran kapatıldı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları tüm dünyada tepki toplamaya devam ederken Fransa'nın Rome bölgesindeki bir restoranda trajikomik bir olay yaşandı.

"Chamas Tacos" isimli restoran, ışıklı tabelasındaki "c" harfinin arıza yapmasının ardından polis müdahalesiyle kapatıldı.

Restoran çalışanlarınca videoya alınan anlar, sosyal medyada viral oldu. Videoda, polisler, çevre sakinlerinin şikayeti üzerine restorana geldiklerini ve konunun belediye başkanına gidecek kadar büyük bir mesele haline geldiğini dile getirdi.

FRANSA'DAN KOMİK GEREKÇE

Fransız yerel medyasında yer alan haberde çalışanlardan birinin "Bu biraz komik, kusura bakmayın. Sönmüş bir 'c' harfi için polis bizi görmeye geldi" dediği duyuldu.

chamas-taco.jpg

Çalışanlar, tabeladaki "c" harfinin 6 aydır sönük olduğunu ve bunun yeni bir durum olmadığını anlattı ancak polis, arıza giderilene kadar işletmenin kapalı kalacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.