"Avrupa beşinciliğini küçümsemiyoruz"

"Avrupa beşinciliğini küçümsemiyoruz"

A Milli Kadın Basketbol Takımı Menajeri Ene:"Kalan iki klasman maçımızı kazanarak, Avrupa beşincisi olarak buradan ayrılmak istiyoruz"


PRAG (AA) - A Milli Kadın Basketbol Takımı Menajeri Zeynep Gül Ene, 2017 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda kalan iki klasman maçını kazanarak, Avrupa beşincisi olmak istediklerini söyledi.

Prag Arena'da Milli Takım'ın yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ene, çeyrek finalde dün Yunanistan karşısında hiç beklemedikleri ağır bir yenilgi aldıklarını belirtti.

Bu yenilgiyi Avrupa beşincisi olarak telafi etmek istediklerini vurgulayan Ene, "Sporda dün yoktur. Baktığımızda 2-3 gün önce aldığımız güzel galibiyetleri de hatırlayan yok. Slovakya karşısında yarın, Yunanistan karşısında dün aldığımız mağlubiyeti unutturmak zorundayız. Avrupa beşinciliği küçümsenecek bir derece değil. Zaten Dünya Şampiyonası'na gitmek için yarın kazanmak zorundayız. Kalan iki klasman maçımızı kazanarak, Avrupa beşincisi olarak buradan ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yanan A Milli Takım, başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde yapılan antrenmanla, Slovakya maçının hazırlıklarını tamamladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :