Avanos'ta "Dilek ağacı" projesi

Avanos'ta "Dilek ağacı" projesi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarına "Avanos için bir dilek de sen tut" sloganıyla dilek ağaçları yerleştirildi. Vatandaşlar,...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarına "Avanos için bir dilek de sen tut" sloganıyla dilek ağaçları yerleştirildi.

Vatandaşlar, dilek ağacındaki kutulara ilçeyle ilgili taleplerin yazılı olduğu kağıtları bırakırken, belediye yetkilileri bu istekleri gerçekleştirmeyi planlıyor.

Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmanın sosyal bir proje olduğunu ve halka doğrudan ulaşılabilecek nitelikteki farklı uygulamaları zaman zaman gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlçede, 8 ayrı noktaya dilek ağacı yerleştirildiğini belirten İnce, "Avanos'ta yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Bu nedenle vatandaşlarımızın istek ve önerilerine öncelik veriyorum. O yüzden her fırsatta vatandaşlarla görüşüp onların sorunlarını, şikayet ve önerilerini dinliyorum. Arzu eden vatandaşlarımız uygulamaya geçirdiğimiz dilek ağacımız sayesinde de ilçemiz için bir dilek tutabilecekler, taleplerini iletebilecekler." dedi.

Kutulara bırakılan notların her akşam yerinden alınarak, getirildiği belediyede ilgili birimlerce incelendiğini aktaran İnce, "Dilek ağacı çok rağbet görüyor. Halkımızın kısa sürede ilgisini çekmeyi başardık. Notlar belediyeye getirilerek değerlendiriliyor." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler