ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran:

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran:

"Fuarlar, üretici ile tüketiciyi buluşturan en önemli ticari zemindir”

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, fuarların, üretici ile tüketiciyi buluşturan en önemli ticari zemin olduğunu bildirdi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’nı gezen Baran’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal, Yönetim Kurulu Üyesi M. Ülkü Karakuş, Meclis Üyeleri Zafer Hacıosmanoğlu ve Ali Rıza Koç eşlik etti.

Stantları gezerek, firma temsilcileriyle sohbet eden Baran, sergilenen ürünlerden tattı ve özellikleri hakkında bilgi aldı. Fuarı gezmeye gelen Ankaralılarla da sohbet eden Baran, kentin bir fuar ve kongre şehri olması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Fuarların, üretici ile tüketiciyi buluşturan en önemli ticari zemin olduğunu vurgulayan Baran, bunların pazarlama faaliyetleri açısından büyük fırsatlar oluşturduğuna dikkati çekti.

ATO Congresium’da düzenlenen ve yarın sonra erecek Ekmek, Pasta Makinaları, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarında, Ankara’nın yanı sıra diğer illerden gelen girişimciler de ürünlerini tanıtıyor. Ekmek makineleri ve çikolata teknolojilerinin ilgi gördüğü fuarda, çeşitli fırın grupları da yer alıyor.

Öte yandan Baran, yönetim kurulu üyeleriyle Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi’ni de ziyaret etti.

Ziyarette ATO’nun 2017 projelerinden bahseden Baran, göreve geldikleri günden beri sadece Ankara ve Ankara tüccarı için çalıştıklarını kaydetti.

MÜSİAD Ankara Şubesi Başkanı İlhan Erdal ise kendilerinin de Ankara sevdalısı olduklarını ifade ederek, "Ankara’nın çözüme kavuşması gereken konuları belli. Hep beraber çalışarak sorunlarda daha iyi mesafe alabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :