ATO Başkanı Baran, Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk'ü ziyaret etti

ATO Başkanı Baran, Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk'ü ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti. ATO'dan yapılan...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran ziyarette yaptığı konuşmada, Kazan ilçesinin 10-15 yılda çok önemli bir gelişim gösterdiğini ve önemli bir ekonomik merkez haline geldiğini belirtti.

Savunma sanayi ve havacılık yatırımlarıyla ilçenin Ankara'nın ekonomisinde lokomotif görev üstleneceğini bildiren Baran, "Kazan ilçemizi kalkışmanın merkezi yapmak istediler, çok şükür ki halkımızın kahramanlığıyla yapamadılar. Kazan kalkınmanın merkezi oldu. Kazan, halkının 15 Temmuz gecesi verdiği mücadeleyle 'kahraman' unvanını hak etti. Kurtuluş Savaşı'nda Maraş ne yaptıysa 15 Temmuz'da Kazan onu yaptı." ifadesini kullandı.

Baran, ilçede ziyaret ettiği ATO üyelerinin görüş ve önerilerini de Ertürk ile paylaştı.

Ertürk de ilçenin 81 ilden göç aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Nüfusumuz kadar sanayi bölgelerimizde çalışanımız var. Göç alan bir ilçeyiz. Halkımız birlik ve beraberlik içinde yaşıyor ve adli vakalar yok denecek kadar az. 15 Temmuz sürecinde 'Allah devletimize zeval vermesin' sözünü daha iyi anladık. Artık enerjimizi üretime vermemiz lazım. Biz de belediye olarak bölgemizdeki sanayicilerimizin, üreticilerimizin yanındayız."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :