Atiker Konyaspor küçük taraftarlarını ağırladı

Atiker Konyaspor küçük taraftarlarını ağırladı

Atiker Konyaspor Kulübü, Rize deplasmanında takımı yalnız bırakmayan yaşları 7 ila 12 arasında değişen küçük taraftarlarım önce kulüp binasında sonra tesislerde misafir etti.

Süper Ligde Atiker Konyaspor’un Rizespor ile deplasmanda oynadığı müsabakada taraftarlar kendilerine ayrılan tribündeki bütün biletleri satın alarak takıma büyük destek vermişti. Yaklaşık 2 bin kilometrelik deplasman yolculuğunda babalarını ağabeylerini yalnız bırakmayan yaşları küçük aşkları büyük çocuklar bugün ağırlandı.. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır ve Genel Müdür Bahri Bıçakçı minik taraftarlara üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye etti.

img_om5lz.png

img_yvt5c.png

img_n1cnb.png

konyaspor-minik-taraftar.png

Konyasporlu çocuklar  daha sonra tesislere giderek antrenman öncesi yönetim, teknik heyeti ve futbolcular  ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır’ın yanı sıra As Başkan Osman Koçak ve taraftar sorumlusu Ramazan Özbek eşlik etti. Antrenman öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla bir süre sohbet eden küçük taraftarlar günün anısına takımla fotoğraf çektirdikten sonra tesislerden ayrıldı.

img_9ps5n.png

img_fi64y.png

img_h2fni.png

img_m273s.png

Etiketler :