Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

SİVAS (AA) - Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör...

SİVAS (AA) - Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepki göstererek, bu tür saldırıların Türk milletini bölemeyeceğini ve korkutamayacağını söyledi.

Hızal, dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek, saldırıya tepki gösterdi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Mustafa Hızal, şunları kaydetti:

"Dış güçlerin maşası olan bu vatan hainleri, bu mübarek ramazan ayı içinde milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmak için ellerinden gelen her türlü alçaklığı yapıyorlar. İnsan haklarından, demokrasiden, adaletten bahseden Avrupa ülkeleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletine geçmişte yapamadıklarını bugün gerçekleştirmek için her türlü çirkinliği, ahlaksızlığı yapıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütünlüğü için, canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olarak devletimizin ve milletimizin yanında olmak için her zamankinden daha fazla kararlılık içindeyiz. Bu intihar saldırıları ile bizleri korkutacaklarını ve sindireceklerini zanneden işbirlikçi hainler şunu bilmelidir ki bizleri bölemeyecekler, parçalayamayacaklar ve korkutamayacaklar. Her türlü hainliğiniz bizlerin devletimize ve milletimize olan bağlılığını kat kat artıracaktır."

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :