Astrolog Hilal Koçyiğit'ten Ay Takvimine Dayalı Güzellik Sırları

Astrolog Hilal Koçyiğit'ten Ay Takvimine Dayalı Güzellik Sırları

Uzman astrolog Hilal Koçyiğit, ayın farklı hallerinin güzellik ve bakım rutinlerine etkisini açıklıyor. Ay takvimine göre yeni başlangıçlar için en uygun zamanı belirleyen Koçyiğit, burçlara göre saç, cilt bakımı ve diyet önerilerini paylaşıyor.

Uzman astrolog Hilal Koçyiğit, eski kültürlerden günümüze kadar uzanan ay takviminin güzellik, bakım, tarım ve hasat gibi birçok alanda kullanıldığını belirtiyor. Ayın farklı burçlardaki konumuna göre etkilerini değerlendiren Koçyiğit, güzellik ve bakım rutinlerinde ay takvimini takip etmenin avantajlarına vurgu yapıyor.

Astrolog Hilal Koçyiğit'ten Ay Takvimine Dayalı Güzellik Sırları

Koçyiğit, yeni ay zamanlarının özellikle yeni başlangıçlar için uygun olduğunu belirterek, "Yeni ay olduktan 2.5 gün sonra hilal fazına geçer. Bu zamanlarda tarım, çiçek bakımı veya saç kesimi gibi işlemler için oldukça avantajlıdır" diyor. Saç bakımının Aslan, Koç ve Oğlak gibi burçlarda daha etkili olduğunu belirten astrolog, özellikle Aslan burcunda saç kestirmenin saçları daha bakımlı ve gür gösterdiğini ifade ediyor.

Cilt bakımı konusunda Venüs'ün etkisi üzerinde duran Koçyiğit, Boğa ve Terazi burçlarının Venüs'ün burçları olduğunu söylüyor. Ancak kişinin haritasına göre değişebileceğini belirterek, cilt bakımında bu burçların enerjilerinden faydalanmanın mümkün olduğunu belirtiyor.

Astrolog Hilal Koçyiğit'ten Ay Takvimine Dayalı Güzellik Sırları

Astrolog, ayrıca zayıflamak isteyenlere de önerilerde bulunuyor. Ayın küçülme evresini beklemenin ve özellikle Başak burcunda diyet yapmanın daha istikrarlı ve kararlı sonuçlar verebileceğini dile getiriyor.

Ayın yeni ay veya dolunay evrelerine göre farklı etkileri olduğunu vurgulayan Koçyiğit, özellikle Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeni ayın irade ve disiplinle ilgili konularda etkili olacağını belirtiyor. Astrolog, aynı zamanda Mars'ın burçları Akrep ve Koç'un ameliyat gibi durumlar için uygun olmadığını ve bu zamanlarda kanama riskinin artabileceğini ifade ediyor.

Astrolog Hilal Koçyiğit'ten Ay Takvimine Dayalı Güzellik Sırları

Son olarak, Koçyiğit, her burcun farklı özelliklere sahip olduğunu ve ayın bu burçlardan geçişi sırasında duygusal, enerjik veya titizlik gibi özelliklerin ortaya çıkabileceğini açıklıyor. Bu bilgiler ışığında, ay takvimini takip ederek güzellik ve bakım rutinlerine daha bilinçli yaklaşmanın mümkün olduğunu belirtiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.