ASKON, Fuar’da ikili iş görüşmesi desteği verecek

ASKON, Fuar’da ikili iş görüşmesi desteği verecek

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve Mevka’nın, 20 Mart’ta açılacak Tarım Fuarı’nda düzenleyeceği iş görüşmelerine destek verecek.

 ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından Konya Tarım Fuarı’nda 4 gün boyunca toplam 15 ülkeden 200’e yakın firma temsilcisi ile ikili iş görüşmesi organize edildiğini ifade etti. Yapılacak ikili iş görüşmelerine ASKON olarak öncülük ettiklerini ifade eden Başkan Yıldırım, “Bin 500’e yakın markanın sergileneceği ve 300 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesinin beklendiği Konya Tarım Fuarı’nda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ikili iş görüşmeleri gerçekleşecek. Konya Sanayi Odası ile birlikte biz de bu görüşmelere desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. 4 gün sürecek görüşmelere, Belarus, Kazakistan, Tanzanya, Moldova, Kenya, Cezayir, Benin, Sırbistan, Ukrayna, Rusya, Tunus, Fas, Libya, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Brunei’den firma temsilcileri katılacak. Bu yıl sanayicilerimizin binden fazla ikili iş görüşmesi yapmalarını bekliyoruz" dedi. 

STANDIMIZA BEKLİYORUZ

ASKON olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda yerlerini aldıklarını ifade eden Başkan Yıldırım, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve şahsım standımızda siz değerli işadamları ile görüşmeler yapmak için fuarda olacağız. Sanayicilerimiz için ASKON üzerimize düşen her şeyi yapma gayreti içerisindeyiz. Tüm işadamlarımızı ASKON standımıza kahve içmeye bekliyoruz” diyerek, tüm çiftçileri Türkiye’nin en büyük tarım organizasyonu Konya Tarım Fuarı’na davet etti. Haber Merkezi