ASGD üyeleri iftarda buluştu

ASGD üyeleri iftarda buluştu

KAYSERİ (AA) - Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen iftarda dernek üyeleri, bir araya gelip birlik, beraberlik mesajı...

KAYSERİ (AA) - Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen iftarda dernek üyeleri, bir araya gelip birlik, beraberlik mesajı verdi.

Anadolu Harikalar Diyarı Harikalar Sofrası’nda gerçekleştirilen programda konuşan ASGD Şube Başkanı Yavuz Navruz, birlik beraberlik mesajı vererek Kayserisporun ligde kalmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Türkiye'nin zor bir sınavdan geçtiğini, içeriden ve dışarıdan ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlerin olduğuna dikkat çeken Navruz, şöyle konuştu:

"Bizler birliğimizin ve dirliğimizin bozulmasına izin vermediğimiz sürece hiç kimse, ülkemiz üzerindeki kötü emellerine ulaşamayacaktır. Şimdi her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Kayserispor’un son anda ligde kalmasının sevincini yaşıyoruz. Şehir ve medya olarak büyük sınav verdik ve Kayserispor son anda ligde kaldı. İnşallah sarı kırmızılı temsilcimiz başarılarını arttırarak devam ettirir."

Arda Turan'ın bir gazeteciye yönelik saldırısına da değinen Navruz, milli futbolcu tarafından gerçekleştirilen sözlü ve fiili saldırının yanlış olduğunu vurguladı.

Gazetecilerden hesap sormanın, hukuksal zeminde pek çok yolunun bulunduğunu ifade eden Navruz, "Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye yönelik hakaret içerikli küfürlü ve fiili saldırıda bulunması, Türk futbolu adına çok hazin ve manidar bir tablo ortaya çıkarmıştır. Yanlış bir haber veya mesnetsiz bir yorum ile ilgili hak arama yolları bellidir ve bu konudaki mağduriyetler, ancak hukuk mücadelesiyle giderilebilir. Ceza ve basın yasalarında gerekli yaptırımlar da zaten fazlasıyla vardır." diye konuştu.

ASGD iftar programı dernek üyesi gazetecilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :