Arkas Spor Basın Sözcüsü Özden:

Arkas Spor Basın Sözcüsü Özden:

"Erkeklerde son 8 maçımızı kazandık, Halkbank'ı yenerek seriyi 9 maça çıkarmayı hedefliyoruz"- "Kadınlarda ise Beşiktaş'ı yenersek play-off yolunda çok önemli bir adım atmış oluruz"

İZMİR (AA) - Arkas Spor Kulübü Basın Sözcüsü Uğur Özden, kadın ve erkek voleybol takımlarının, mücadele ettikleri liglerde bu hafta önemli maçlara çıkacağını ifade etti.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Özden, "Erkeklerde yükselen bir grafiğimiz var. Son 8 maçımızı kazandık ve seriyi Halkbank'ı yenerek 9 maça çıkarmayı hedefliyoruz. Bayanlarda ise FMV Işık Üniversitesi'ni İstanbul'da mağlup ederek play-off iddiamızı sürdürdük. Beşiktaş'ı da yenersek play-off yolunda çok önemli bir adım atmış oluruz" ifadelerini kullandı.

Erkekler Voleybol 1. Lig'de oynadığı son 8 maçı da kazanan 2. sıradaki Arkas Spor, 21 Şubat Pazar günü Ankara'da lider Halkbank'ın konuğu olacak.

Bayanlar 2. Lig A Grubu'nda play-off mücadelesi veren 6. sıradaki Arkas Spor ise lider Seramiksan'ın ardından 2. sırada bulunan Beşiktaş'ı 21 Şubat Pazar günü İzmir'de ağırlayacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :