Arkadaş kavgası kanlı bitti! Kalbinden bıçaklanan genç öldü

Arkadaş kavgası kanlı bitti! Kalbinden bıçaklanan genç öldü

Karaman’da arkadaşlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kalbinden bıçaklanan Bekir Erdoğan olay yerinde ölürken kavgaya karışan 2 kişi gözaltına alındı

Karaman’da arkadaşların kavgası kanlı bitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Külhan Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi'nde bir dairede arkadaşlar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

kavg.jpg

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bekir Erdoğan kalbinden bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Erdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

kavga.jpg

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Erdoğan’ın cansız bedeni cenaze aracıyla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olaydan sonra Erdoğan ile birlikte evde alkol aldığı ileri sürülen arkadaşları C.D., R.T.’yi gözaltına alırken, kayıplara karışan C.T.’yi ise yakalamak için çalışma başlattı. Gözaltına alına C.D., sağlık raporu için getirildiği hastanede güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Kavgaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.