Ardıçlı TOKİ Konutları birinci etap ne zaman teslim edilecek? Başkan Altay toplantıda söyledi

Ardıçlı TOKİ Konutları birinci etap ne zaman teslim edilecek? Başkan Altay toplantıda söyledi

Geçtiğimiz yaz mevsiminde çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Ardıçlı TOKİ'nin ilk etabında süreci talihliler sabırsızlıkla bekliyor. Son durum hakkında açıklamayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaptı.

Konya'nın en büyük toplu konut projelerinden biri olan Ardıçlı TOKİ konutlarında çalışmalar büyük oranda tamamlandı. TOKİ'nin internet sitesinde de bu durum yansımış durumda.

Ancak konutların talihlileri neden teslim alamadıkları hakkında bir bilgiye sahip değiller. Vatandaşların kafasındaki soruların yanıtını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay verdi.

Başkan Altay "Ardıçlı'yla ilgili çok soru geliyor. TOKİ başkanımızla konuşarak netleştireceğim. KOSKİ genel müdürümüz aboneliklerle ilgili bir durum olduğu için daha çok bilgiye sahip. (KOSKİ genel müdürünün sesi geliyor "1 ay içinde")" cevabını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum