Araç sahiplerine iyi haber! Motorine büyük indirim geldi! Konya'da son fiyat

Araç sahiplerine iyi haber! Motorine büyük indirim geldi! Konya'da son fiyat

Motorine bu gece yarısı itibariyle 2 lira 8 kuruş indirim geldi. Böylece motorinin litre fiyatı İstanbul'da 26 lira 69 kuruştan, 24 lira 61 kuruşa düşerken, Konya'da 24 lira 90 kuruşa, Ankara'da 24 lira 72 kuruşa, İzmir'de ise 24 lira 73 kuruş indi.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve mazot fiyatlarındaki değişkenlik sürüyor. Brent petrolün 25 Nisan'dan bu yana bugün ilk kez 100 doların altına düşmesi sonrası, motorin grubuna bu gece itibariyle 2 lira 8 kuruş indirim geldi.

KONYA'DA MAZOT FİYATI

Bu geceden itibaren geçerli olan indirimle birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 24 lira 61 kuruşa, Konya'da 24 lira 90 kuruşa, Ankara'da 24 lira 72 kuruşa, İzmir'de ise 24 lira 73 kuruşa indi.

FİYATLAR NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.