Antalya'daki cinayet

Antalya'daki cinayet

Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın, internet sitesi aracılığıyla satılmak istenen otomobilin, ilanda fiyat bilgisine yer verilmemesinden çıkan tartışmadan kaynaklandığı öne sürüldü- Gözaltına alınan 3'ü kardeş 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkeme

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü kavganın, internet sitesi aracılığıyla satışa sunulan otomobilin, ilanda fiyat bilgisine yer verilmediği için çıkan tartışmadan kaynaklandığı iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Erol Yılmaz'ın, Mithatpaşa Caddesi'ndeki aracında bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Y.C.P, İ.H.P. ve K.P. kardeşler ile A.B'yi gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

- Kavganın otomobil satışından çıktığı iddiası

Y.C.P'nin, ifadesinde kardeşi K.P'nin internet aracılığıyla otomobilini satmak istediğini, aracın fiyatını yazmadığı için "Erol Yılmaz" adlı kişinin ilgili ilanın altına küfür ve hakaret içerikli yorumlar yaptığını, telefonla arayıp uyardığı Yılmaz'a "Neyi paylaşamıyorsunuz, neyin derdindesiniz?" diye serzenişte bulunduğunu, ne kadar alttan alsa da agresif tavırlar içinde cevap veren Yılmaz'ın kendisine alkol aldığını anlattığını, küfürlerine devam edince de telefonu kapattığını söylediği öğrenildi.

Y.C.P'nin, bunun üzerine kardeşi K.P'yi, Yılmaz'ın alkollü olduğunu ve onu dikkate almaması gerektiği konusunda uyardığını, tartıştığı kişiyle buluşmaya gittiğini öğrendiği kardeşini korumak için kendisinin de olay yerine gittiğini anlattığı belirtildi.

Kardeşi ile Yılmaz'ın boğuştuğunu görünce taksisindeki bıçakla kavgaya karıştığını ifade eden Y.C.P'nin, Yılmaz'ın öldüğünü teslim olduğu karakolda öğrendiğini söylediği kaydedildi.

Mithatpaşa Caddesi'nde önceki gün bıçaklı kavgada ağır yaralanan Erol Yılmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, cinayetin ardından Y.C.P, İ.H.P. ve K.P. kardeşler ile A.B. gözaltına alınmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :