Antalya yangını Konya'da hayatı durdurdu! MEDAŞ'tan mesaj çekti

Antalya yangını Konya'da hayatı durdurdu! MEDAŞ'tan mesaj çekti

Antalya'nın Manavgat, Gazipaşa ve Alanya ilçelerindeki yangınlar Konya'yı vurdu. Şehrin birçok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Türkiye'nin kıyı şeridinde devam eden yangınlar iç kesimleri de ilgilendirmeye başladı. Antalya'da 3 ilçede devam eden orman yangınlarında hasar oldukça büyük. Köyleri yutan alevler iç kesimlerde de hayatı etkilemeye başladı.

Ana elektrik hatlarının büyük bir kısmının geldiği Antalya'daki yangınlardan etkilenen Konya'da ilk olarak Meram ve Karatay'da yaşanan elektrik kesintilerinin Çumra ve komşularında da yaşandığı öğrenildi.

MEDAŞ'tan konuyla ilgili açıklama geldi.Kurumdan yapılan açıklamada "Sn. Musterimiz, ülkemizde yaşanan içinde bulunduğumuz durum nedeniyle Tüm Türkiye genelinde zorunlu kesintiler yapılmaktadır. Bölgemiz de durumdan etkilenmektedir. Hep birlikte atlatacağımız bu zor günlerde anlayışınız için teşekkür ederiz." cümleleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.