Antalya ve Adana'da eş zamanlı 'yağma ve tefecilik' operasyonu! 11 gözaltı

Antalya ve Adana'da eş zamanlı 'yağma ve tefecilik' operasyonu! 11 gözaltı

Antalya ve Adana'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla baskı ve tehdit uygulayarak tefecilik yaptığı tespit edilen 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk erilen şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi

Antalya ve Adana'da yapılan eş zamanlı 'yağma ve tefecilik' operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda alacaklı oldukları şahıslara baskı ve tehdit uygulayarak tefecilik yaptığı tespit edilerek gözaltına alınan 11 şüpheliden, 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya ve Adana'da yapılan eş zamanlı operasyonlarda alacaklı oldukları şahıslara baskı ve tehdit uygulayarak tefecilik yaptığı tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerle birlikte çok sayıda senet, çek, müştekilere ait bilgilerin yazılı olduğu not kâğıtları ile tabanca ve mermi ele geçirildi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk erilen şüphelilerden 5'i tutuklanırken 3'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.